Studiebolig Århus – BoligZonen

Mangler du en studiebolig i Århus? Århus er en fantastisk by at studere i. Der er et godt studiemiljø, og byen er ikke uoverskuelig at befinde sig i som København. Århus studiebolig hænger ikke på træerne, men det er klart nemmere at finde en studiebolig her end i hovedstaden. På BoligZonen får du god hjælp til at finde din kommende studiebolig i Århus. Brug vores søgefunktion til at filtrere din søgning, så du kun får studieboliger frem, som er relevante for dig. 

Fordele ved at finde en studiebolig i Århus

Hvis du skal studere i Århus, er du heldig – Århus er en ideel studieby. Det kan være en fordel at finde en studiebolig, da det ofte er billigere, fordi huslejen er fastsat til en studerende, og hvad man kan betale som studerende. Ofte ligger studieboliger også tæt på universitetet, og du vil bo ved siden af andre studerende. 

Hvis du skulle ske ikke at kunne finde en studiebolig i Århus, kan du prøve med et værelse til leje i Århus eller måske en lejebolig i Århus. Du kan flytte sammen med nogle venner i en lejlighed, hvor I splitter udgiften.

Hvorfor bo og studere i Århus?

Århus har en perfekt størrelse. Du kan komme omkring i hele byen på cykel, hvilket er den måde, de fleste studerende transporterer sig på. Det er samtidig en stor by med alt, hvad du skal bruge. Teater, Musikhuset, koncerter, diskoteker langs åen, kunstmuseet AroS, gågaden, SPOT festival og Northside festival osv. Århus ligger samtidig ved vand, skov og har nogle af Danmarks flotteste strande. Du kan nemt løbe en tur i skoven eller langs vandet, og der er rig mulighed for at bade ved stranden eller i havnebadet en varm sommerdag.

Studiestederne ligger spredt ud i byen, men de fleste studiesteder ligger ved Universitetsparken. Her er der kapsejlads om foråret, hvor alle studerende kommer sammen og studievist dyster om at sejle hurtigst over på den anden side, hvor de deltagende skal drikke en øl. Der vil også være nøgenløb og andre sjove aktiviteter. Alle andre dage er parken et godt sted at sidde med dine studiekammerater i pauserne eller nyde solen til eksamenslæsningen.  

Hvor skal man bo i Århus?

Der findes mange hyggelige steder i Århus, hvor det er værd at bosætte sig. Hvis du skal studere i Universitetsparken, er det værd at finde en bolig i Århus N eller Århus C, men generelt set kan du nemt komme til studiet på cykel eller med bus eller letbanen. 

Latinerkvarteret er et meget hyggeligt og eftertragtet kvarter i Århus. Her ligger de bedste kaffebarer, og kvarteret består af charmerende brostensgader med butikker og gamle huse. Øgadekvarteret ligger tæt på universitetet, og det er et gammelt arbejderkvarter. Nu er det populært for studerende og børnefamilier. 

Århus Ø er et nyt og moderne område i Århus, hvor der hele tiden bygges nyt. Du er tæt på vandet, havnebadet og biblioteket Dokk1. 

Du kan læse mere om områderne i Århus og finde dit favoritområde i Århus.